WordPress.org

Forums

Liveblog
It don't appears the event (5 posts)

  1. Nummur
    Member
    Posted 2 years ago #

    I press to activate a liveblog and then places: There is a liveblog enabled on this entry. I go to the site, and nothing appears. What happens?
    Thanks in advance

    http://wordpress.org/extend/plugins/liveblog/

  2. jwarren
    Member
    Posted 2 years ago #

    The same thing happens for me. I'm using a page template. The plugin appears to bolt onto the_content, which I am using on the page in question.

    I've activated it with the following code: add_post_type_support( 'page', 'liveblog' );

    I do get the option to enable a liveblog on the page in question, but it simply doesn't appear anywhere in the source code. Any suggestions would be very welcome.

  3. Satya Palukuri
    Inactive
    Posted 2 years ago #

    Hi,
    I am also having the same problem, I activated "liveblog" to the post and nothing is shown in the site. Please suggest.

    here is the link http://spalukuri.com/live

  4. Satya Palukuri
    Inactive
    Posted 2 years ago #

    I understood the problem, it worked when I disable w3 total cache. It is not working when any kind of cache tools or on. Please suggest.

  5. the_target
    Member
    Posted 1 year ago #

    Also using the W3 cache and Liveblog functionality is not displayed on the blog entry.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Liveblog
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.