WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Custom Sidebars » [Resolved] it doesnt works

[Resolved] it doesnt works

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • have the same problem:
    have WP 3.9.1

    I updated this plugin to new version 2.0
    and who website crushed showing:
    Parse error: syntax error, unexpected T_FUNCTION in .../wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars.php on line 97

    Thankfully I had previous verion on my PC.

    Could you fix it?

    Me too – same problem

    I do have a copy of the old version but if I install it will I lose all the sidebars I have created?

    Does anyone know where I can get a previous version? No luck finding one so far.

    Same problem for me …
    Previous version

    @andyreifman
    here you have older versions:
    http://wordpress.org/plugins/custom-sidebars/developers/

    @tashmina
    as far as I know: no.
    sidebars are created in database and you just need to replace files in plugin directory.

    monitoring this thread before I update

    Rolled back to an older version, thanks @kris779 and it’s working. Don’t seem to have lost anything either.

    I would say hold off on updating for now until the developer can fix this issue.

    David

    @ugotsta

    WPMU DEV Support Staff

    Hi everyone,

    Thanks so much for reporting this. I’ll let the developers know about this but meanwhile, this is actually due to the PHP version. If you’re running PHP version 5.3 or greater, it shouldn’t present an error.

    For those running less than that though, I believe the following can help. In the file:
    \custom-sidebars\inc\class-custom-sidebars.php

    You’ll see this on line 97:

    function( $widget ) {

    You can try replacing that like so:

    $function = create_function( $widget ) {

    I’ll check with the developers on this though, but if you’d like to give that a try, I’ll gladly assist if you have any further trouble with it.

    Thanks,
    David

    Hello David, I made the change you specified about and the plugin is still broken. Also, my host is currently running greater than PHP 5.3, so that’s not the problem. After changing the code in the place mentioned about, I get the following error:

    Parse error: syntax error, unexpected ‘{‘ in wp-content/plugins/custom-sidebars/inc/class-custom-sidebars.php on line 97

    Sorry everyone, big miss in process for us here and we’ve been working flat out to fix it up since this was noticed (with a new set of developers no less as the core one had gone to sleep thinking stuff was ok :/)

    There should be a brand new working version ready for you any minute now.

    Won’t happen again, huge apologies and we’ll make it up to you with a free WPMU DEV membership that includes a pro version of this we’re shipping shortly, please just ping me at james (at) incsub /dot/ com and I’ll fix you up.

    James

    New version released now, please update and everything should be fine, apologies again, please do get in touch for your free DEV account.

    Still issues, DON’T UPDATE JUST YET

    Can not scroll sidebar panel on widget page (so I am unable to access some widget areas without going into compatibility mode)
    None of the buttons are working to import/export, or add new sidebar
    acting very sluggish when installed

    Reverted back to V 1.6 and everything is working again

    V2 is still broken

    David

    @ugotsta

    WPMU DEV Support Staff

    Hi @uberjuice,

    Thanks for reporting those issues. The buttons problem sounds like it could be due to a Windows-specific issue we’re addressing here:
    http://wordpress.org/support/topic/create-a-new-sidebar-button

    The scrolling issue, I think might just be a Firefox-specific issue, as I see the scrolling is kinda slow with that browser.

    Could I ask for you to create a new post on that scrolling issue so we could have a closer look at your configuration?

    The developers looking into that possible Windows concern currently.

    Thanks for your patience with this, looking forward to ensuring that’s all sorted for you. 🙂

    Cheers,
    David

    Will do

    Just to note, the side bar isn’t slow, it is not loading up or working at all :/

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 17 total)
  • The topic ‘[Resolved] it doesnt works’ is closed to new replies.
Skip to toolbar