Support » Plugin: WP Product Review Lite » It doesn’t work with the new Gutenberg editor

  • Resolved simone740

    (@simone740)


    I have installed the latest version of WP and the plugin has stopped working. From the post I activate it without problems, I fill in all the steps and save the review, I display it but when I go to the content preview it does not appear and if I go to modify the post again the check box “Is this post a review? it’s no longer on “yes”

    I went from the latest version 4 to 5.5

    • This topic was modified 9 months, 1 week ago by simone740.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Contributor contactashish13

    (@rozroz)

    Can you please provide a screen recording of this issue (with your browser developer console open) so that we can figure this out?

    Thread Starter simone740

    (@simone740)

    It conflicts with the Bimber theme, from mobile, if you activate your plugin the “Hambugher Menu” no longer works
    While the problem related to reviews: I can no longer insert them, when my author uploads a review I can no longer add the review or modify it, I have to copy all the content and create a new one.

    Plugin Contributor contactashish13

    (@rozroz)

    Thanks for the update. Please provide a screen recording of this issue (with your browser developer console open).

    Plugin Contributor contactashish13

    (@rozroz)

    We haven’t heard from you in sometime so marking this as Resolved. If you continue to face an issue, please create a new ticket. We’d be happy to help.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘It doesn’t work with the new Gutenberg editor’ is closed to new replies.