• This Plugin is very Unstable.
    Some time ago it works.
    But one day, many years ago, after update – settings of this plugin was lost, and it start spam mails about each new post to my subscribers (I open about 100 drafts, and each subsciber get about 100 mails).
    Nowday, after another update, It seems this situation back.
    It has a lot of another problems. It could be great, but it’s shit

    I’m edit my post, cos It’s need to check. Maybe I was wrong.

    • This topic was modified 2 months, 1 week ago by KeenEdge.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support vaksupport

    (@vaksupport)

    Hello @keenedge,

    We are constantly striving to improve our products and provide the best customer experience possible, so any feedback would definitely enable us to serve users like you, kindly let us know.

    Could you let us know what is unstable and what didn’t work? Have you had a chance to report the issue to our support team? We will see what wrong.

    But one day, many years ago, after update – settings of this plugin was lost

    The settings would never change or get lost themselves and the configuration in the database stays forever even after uninstalling the plugin. Could you be more specific when you say the settings for lost?

    and it start spam mails about each new post to my subscribers (I open about 100 drafts, and each subsciber get about 100 mails).

    We would like to investigate this. Could you contact us or let us know the email title if you have already approached us?

    We will be looking forward to your update.

    >(I open about 100 drafts, and each subsciber get about 100 mails).
    It was about september 2014, not actual more. Settings was renew, I suppose for New post Published, and it’s triggered after I open a big list of posts from drafts.

    About nowdays.
    I install plugin at second WP-site for test, for some time ago, and I forgot, that default setting for ES-plugin is
    Campaigns > New Post Published (Enable for all).

    After I create a 3 new posts – I saw in my own email box that Plugin send mails to my subsriber list, without any warnings.
    I thought that settings were reset again, like I suppose it was in 2014, and was not very happy, when I wrote start post.
    I got excited a bit and now I apologize.

    But my opinion, that default setting for New Post Published -should be Not enable, or it must be some warnings before sending mails.

    • This reply was modified 2 months, 1 week ago by KeenEdge.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this review.