Support » Plugin: Shariff Wrapper » Issues with posts edited with Thrive Architect (von Thrive Themes)

  • Resolved Jose

    (@jgflores)


    Dear Support!

    I have a small issue displaying the share buttons before and after all my blog posts.

    The blog posts edited with the standard WP editor show the share buttons correctly, but the blog posts edited with Thrive Architect (von Thrive Themes) show both buttons after the blog post.

    Do you have an idea what could be causing this issue?

    I am using the last versions of the tools: WP 4.9.5, Shariff Wrapper 4.4.2 and Thrive Architect 2.0.29.

    Here you can see the issue. In this post the buttons are shown correctly and in this one incorrectly

    Thank you for your assistance!

    Best regards
    Jose

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi Support!

    I need your assistance to sort this issue out.

    Do you have an idea what is causing this issue and how can I solve it?

    I would really appreciate your response. Thanks in advance!

    Cheers
    Jose

    Plugin Author Jan-Peter

    (@starguide)

    Hi Jose,

    I cannot really help you with premium plugins like “Thrive Architect”, because I obviously cannot buy them all. The automatic addition to the content of post and pages is not the best, but the easiest way of adding the buttons. In some case, for example depending on the page builder in use, it might not work at all. The first thing you could try, is adding Shariff to the top, if your theme offers a widget area there (Check your Themes Widget bars). You could also just add it to the post itself using a shortcode or html box from the page builder with the shortcode [shariff], but I guess you do not want to add it to all these posts manually or maybe just do it for future posts and have the older ones with just the one bar below.

    Unfortunately Thrive is something I have never worked with and therefore cannot tell you the best solution.

    Cheers
    JP

    Hi JP,

    I really appreciate your reply!
    Maybe is not the best solution, but it worked adding the shortcode manually 🙂

    Thank you so much for your assistance.

    Have a great day
    Jose

    Plugin Author Jan-Peter

    (@starguide)

    Hi Jose,

    glad to hear that you got it working. 🙂

    If there is anything else, feel free to get back to me anytime.

    Cheers
    JP

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Issues with posts edited with Thrive Architect (von Thrive Themes)’ is closed to new replies.