Support » Plugin: Amazon Associates Link Builder » Issues with plugin

  • i have changed my default wp-content upload folder into media, while using this plugin. it shows image path as wp-content/uploads not media. i am unable to use this plugin. please look into this issue.

    currently i have disable the plugin.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Dear @anishniranam,

    May you please provide following details to debug the issue:

    1. As you stated that “i have changed my default wp-content upload folder into media”.
    Does it mean that you have changed ‘uploads’ folder name to ‘media’?
    2. As you stated that”it shows image path as wp-content/uploads not media.”
    What does ‘it’ means in above?
    3. Please specify your problem in detail along with screenshots & browser console log errors and PHP error logs(if any).

    yup, my site upload folder is /media not wp-content/uploads , while activating your plugin no images appearing, image path showing as wp-content/uploads

    Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Dear @anishniranam,

    We are still not able to follow you completely. Sincere apologies for that.
    May you please attach screenshots showing the error messages and also tell us that which images that are not getting uploaded. Please provide the following details also along with the above information:

    1. Plugin version
    2. WordPress version
    3. PHP version
    4. Browser version
    5. OS version
    6. Browser console log errors(if any).
    7. PHP console log errors(if any).

    If you want, you can send all the details by writing to us at link-builder@amazon.com.

    1, 2, wordpress and plugin versions, latest
    3, php – ea-php70
    4, browser – mozilla, 55.0.3
    5, windows 10 home basic
    6, na
    7, na

    Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Dear @anishniranam,

    Thanks for the information. As we already said, we are still not able to follow you completely. May you please attach screenshots showing the error messages and also tell us that which images are not appearing. You can also send the details by writing to us at link-builder@amazon.com.

    you are failed implement a plugin with basic needs. don’t blame the users for your bugs, my question is clear and easily can understood. my wordpress and plugin versions are latest, ok. it’s better to remove the buggy plugin.

    I am a user and I have been following this for a while. Sorry @anishniranam: I don’t have the slightest clue what your problem is.

    You changed the default upload location for your images. That much I understood. But what happens then? I don’t get it. Unfortunately, your english is not really clear, so that I would understand the problem. Can’t blame the AALB guys for an improper problem description. They asked you twice for screenshots documenting the problem and you keep ignoring that.

    If you need help be as precise as possible providing all the information available.

    Cheers,
    Sascha

    Thanks Sascha for the reply, issue is images not loading in website. i have checked the image path, it’s showing as domain.com/wp-content/uploads instead of domain.com/wp-content/media.

    Please be more precise and don’t just throw single bits of information at us. It’s really tedious asking for more details. I once worked in support, too, and I know that a solution is provided best and most quickly if all necessary information and steps to reproduce are provided from the start.

    Who is doing what in what order? Why am I even doing this..?

    1) You changed the default image upload path in your WP settings?
    2) You activated the AALB plugin to display some products in your page?
    3) You load a page and the images aren’t there?
    4) You suspect that the plugin interferes with the image path, even though the plugin doesn’t even use local images by default?
    5) You deactive the plugin and the images are back?
    6) You already made sure that no other plugin or your theme is taking control of the image path?

    Please give a step-by-step description what is happening.

    Cheers,
    Sascha

    1) You changed the default image upload path in your WP settings? –

    Yes, from the very beginning i have done this, not now. it’s through wp-config files.

    2) You activated the AALB plugin to display some products in your page?

    Yes

    3) You load a page and the images aren’t there?

    No, no images showing after activating the plugin

    4) You suspect that the plugin interferes with the image path, even though the plugin doesn’t even use local images by default?

    Yes, i have faced the same issues with some other plugin and themes

    5) You deactive the plugin and the images are back?

    Yes, it’s getting back

    6) You already made sure that no other plugin or your theme is taking control of the image path?

    yes, this one only making issues.

    Plugin Author Amazon Associates Link Builder

    (@amazonlinkbuilder)

    Thanks, @supernichen for taking this conversation ahead.

    Dear @anishniranam,

    We will surely assist you. May you please share screenshots of the page on which you are facing the issue before and after activating the plugin.

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Issues with plugin’ is closed to new replies.