Support » Plugin: Cloudflare Flexible SSL » Issues with implementing plugin

  • Hi there,

    We have a site where we have implemented Cloudflare by pointing our domain’s DNS at Cloudflare (as it should be)

    Disabling Cloudflare Flexible SSL from the Cloudflare Control Panel results in a 403 Forbidden error when trying to access the WP Dashboard. Website loads normally. We are hosted on Nginx (EasyEngine).

    Enabling Flexible SSL together with installing the Flexible SSL plugin (https://wordpress.org/plugins/cloudflare-flexible-ssl/) and forcing Cloudflare via page rule to always load the site via SSL breaks the front end of the site and loads the WP Dashboard as normal over SSL.

    Can you maybe assist?

    Kind regards
    Francois Wessels

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Just as an update, we have now tested and we also get a 403 Forbidden error when trying to access the WP Dashboard with Flexible SSL/Page Rule enabled…

    Any thoughts will be highly appreciated.

    Kind regards
    Francois Wessels

    Plugin Author Paul

    (@paultgoodchild)

    Hi Paul,

    Yes, what is odd is that as soon as I enable Redis the error occurs. We have another site with exactly the same configuration on the same server which works perfectly.

    On that site your plugin is not even installed and it still works…

    Any thoughts?

    Kind regards
    Francois Wessels

    Plugin Author Paul

    (@paultgoodchild)

    No idea. There’s a setting somewhere that’s messing with it. How you have flexible SSL working on another site without some sort of adaption of the protocol, I don’t know. You’ll need to go through the sites very carefully to work out what all is different both in WordPress settings, WordPress wp-config.php, WordPress plugins, CloudFlare settings: SSL, page rules. WRite it all out if you have to.

    Thank you, we will have to check properly.

    Kind regards
    Francois Wessels

    Franwess,

    I am having almost exactly the same issue. Were you able to resolve this? If so, what was causing the problem and how did you fix it? Thanks,

    Kevin

    Could it be that since I have mod_cloudflare installed on my server that I do not need this plugin?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Issues with implementing plugin’ is closed to new replies.