Support » Plugin: Autoptimize » Issues with images and menu breaking

  • Just tried using this plugin to speed my website up on google pagespeed insights. When I disabled the Javascript, the page sped up a lot, but unfortunately nothing worked on the website anymore(images wouldn’t load, menu wouldn’t function properly, etc.).

    Would you be able to help me with this?

    • This topic was modified 2 years, 9 months ago by CSIHosting.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    Sure 🙂

    What errors do you get on the browser console when JS optimization is active?

    frank

    Thread Starter CSIHosting

    (@immortalguru)

    I essentially get a blank page outside of text working.

    Is it possible to send you login information to take a look at it. I would go ahead and turn it on, but don’t know when you’d be able to look at it and didn’t want the site broken for too long in case my client looks at it and starts panicking. So figured you could look at it while logged in.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    afraid I don’t log into sites in the context of free support immortalguru. do you have a staging-site that can be left in a broken state where I could look?

    Has to be jQuery problem, you must left jQuery load from head no matter what google, gtmetrix or other says because a lot of plugins and themes load CSS trough jQuery and they try to catch as fast as possible.
    Drop your website URL I’ll try to help you.
    Defer css and javascript take a look.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    Has to be jQuery problem

    don’t think so, the page wouldn’t be blank in that case.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Issues with images and menu breaking’ is closed to new replies.