Support » Theme: Featuredlite » [Issues] Site Logo, Social and strange band of color

  • First of all, I don’t want to put you off. This is the best theme I could find for my client after a day of searching. I have no issues whatsoever with 98% of the features. Its just these three that I am having issues with.

    1. Site logo: It is literally impossible to add a site logo, and I thus ended up adding an emoji to the title. I have tried all variations….small logo, large logo, cropped, uncropped. Nothing works. It did seem to work once if the title was left blank, or if there were no pages to the website. My guess is the issue has something to do with the responsive nature of the theme.

    2. Facebook icon: The Social media icons within the theme appear at the very bottom of the site, and they don’t seem to be working (atleast Facebook does not). What appears instead of the Facebook icon is a placeholder icon.

    3. On all pages other than the homepage, I have this rust colored band of color, and I don’t know how to chnage the color or make it go away. See for yourself here: http://www.morningmistcottage.com/contact-us/

    Needless to say, I am still looking forward to use this theme and maybe even the paid one on several different sites. Please fix these issues

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘[Issues] Site Logo, Social and strange band of color’ is closed to new replies.