Support » Plugin: PlantUML Renderer » Issues on rendering found

  • Resolved flavsditz

    (@flavsditz)


    I have used the plugin for my UML representations and it has been working great.
    However it is failing on the following situations:

    [plantuml]
    Person “0..1” <–> “*” Car

    Hide circle
    Hide Methods
    Hide Members
    [/plantuml]
    [plantuml]
    Car – Person: <owns

    Hide circle
    Hide Methods
    Hide Members
    [/plantuml]

    I get:
    On the first case the correct rendering but the part “”*” Car Hide circle Hide Methods Hide Members >” gets rendered with. (I’ve tried escaping some html and other tricks)

    On the second case I don’t get the arrow pointing the direction of the relationship rendered but end up with “<owns” written

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author toddhalfpenny

    (@toddhalfpenny)

    Thanks for the info @flavsditz, I’ll take a look, and hopefully get back to you shortly.

    Plugin Author toddhalfpenny

    (@toddhalfpenny)

    Hey @flavsditz, I have spotted what’s up in both cases;

    1) The plugin tries to output the syntax into an alt tag for the image, but this is being tricked by the double quotes… I have a fix that I will push out shortly.

    2) This is just a syntax error I think.. you need a space between the angle bracket and “owns”, i.e. < owns

    Ta, Todd

    flavsditz

    (@flavsditz)

    Hey @toddhalfpenny

    Good to hear that what I found wasn’t too hard to figure it out and I’m looking forward to the patch.
    For the second one you’re right! With the space between it worked. I copied from the documentation on the site and didn’t bother to try variations of it. WIll try that first in the future!

    Again thanks for the plugin! It has been very usefull

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Issues on rendering found’ is closed to new replies.