Support » Plugin: Contact Form to Manage and respond to conversations with customers — HappyForms » Issues – after upgrading to Version: 1.8.4

  • Resolved Rahul D Sarker

    (@rahuldsarker)


    Hello Team,
    Thank you for making such an awesome plugin. After upgrading to Version: 1.8.4, I am facing the following issues
    1. Response section – not working
    Link: https://domain.com/wp-admin/edit.php?post_type=happyforms-message
    Error Code – Invalid post type.
    2. there is 2 big blue rounded X mark on every page footer.
    Error Details:
    How are we doing? Please rate HappyForms ★★★★★ on WordPress.org to help us spread the word. Version 5.1.1
    Close HappyForms
    Read responses and see recipient data…
    HappyForms doesn’t have the function to save responses.
    You’ll need to upgrade HappyForms to save responses and get access to all paid features.

    Discover HappyForms Upgrade
    Or continue with free version
    Close HappyForms
    We’ve removed free responses…
    Starting today, you’ll need to upgrade HappyForms to save responses and get access to all paid features.

    We know this is surprising, and we’re sorry! 😔 We want to continue developing the free HappyForms plugin, but we can’t do this without the support of more paying customers.

    To make your transition easier, we’re offering 50% off upgrades.
    Use the coupon code “TRANSITION” or email us for help.

    For any clarification, Please contact me rahuldsarker@gmail.com.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Also, Since you have removed the free responses support, Please remove it from the admin sidebar.

    Plugin Author thethemefoundry

    (@thethemefoundry)

    Hey there, @rahuldsarker 👋

    We moved responses from HappyForms free into the upgraded version. We made this tough decision so we could continue supporting the free version well into the future.

    That’s why the link you mentioned will not work anymore. Clicking Responses should display a JavaScript modal instead with the content that you pasted in your message.

    Does modal not display at all for you? Would you mind trying this in other browser? We have a hunch that could resolve both issues for you. If it doesn’t, could you please email us a screenshot to support@thethemefoundry.com? We’ll be happy to have a closer look.

    And thanks for the feedback about the Responses menu item.

    Let us know! 🙂

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Issues – after upgrading to Version: 1.8.4’ is closed to new replies.