Support » Plugin: MetaSlider » Issues after the last update

  • Resolved moveabilityblog

    (@moveabilityblog)


    Hi!
    I’ve been using MetaSlider on my WP site (https://moveability.org/) for several years and was very satisfied with it. After the last update, today, unfortunately, everything seems to be messed up in the appearence of the slides (both in the previews and on pages). The texts under the pictures are mixed up and there’s no way to fix it!
    Please, help!
    Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @moveabilityblog,

    Thanks for being a loyal user! I can assist you with your text issue but I do not see the slider on this page.

    Similar problems for me too. So disabled it!

    Hi everyone!
    After the last update to 3.6.2 version AutoPlay and Arrows have gone
    https://www.std-gov.org/blog/ant-bites/

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @vpbay, I’m sorry about your bad experience. If you can explain the issue here I would be happy to assist.

    @stdgov, I believe I replied to another thread, but it appears you do not have arrows turned on. If you could double check you have enabled that setting, then we can go from there.

    Thanks to everyone for their patience. We’re sending an update tonight with all the issues that have been brought up.

    I had the same problem after updating to 3.6.2.
    Meta Slider 3.5.x was working fine prior to update.

    MY FIX
    I am also using Fast Velocity Minify (FVM).
    In my case the fix was to add 4 files to Ignore list of FVM. These were:
    /wp-content/plugins/ml-slider/assets/sliders/flexslider/jquery.flexslider.min.js
    /wp-content/plugins/ml-slider/assets/sliders/flexslider/jquery.flexslider.js
    /wp-content/plugins/ml-slider/assets/sliders/flexslider/flexslider.min.css
    /wp-content/plugins/ml-slider/assets/sliders/flexslider/flexslider.css

    I have to confess that I had a really hard time and time loss till finding the fix.
    But on the other hand, that was small compared to the benefits of this great plugin.
    Keep up the good work!!

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @elias69, thanks for your feedback.

    This is probably because the updated the inline javascript to use WPs built -in function since the previous way of adding <script> tags to the slider was being stripped out by WP. I’m glad you got it working though, and thanks for letting us (and everyone) know how.

    Hi! A black banner appeared on the bottom of the flex slider, the description text is not visible enymore and all images are cut on the top. Please help 🙂

    Plugin Contributor kbatdorf

    (@kbat82)

    Hi @giorgiasipione,

    Sorry for the frustration. We’re working on a fix now that should be out within the hour. If that doesn’t fix it, can you describe your issues a little more, or send a link so we can check on it?

    Thanks!

    Great! Thank you!

    Everything is working again!The issue is solved! thank you so much 🙂

    Plugin Author David Anderson

    (@davidanderson)

    I’m going to mark this thread as ‘resolved’ now, as it has multiple issues from different people, and as such, is no longer useful for tracking specific issues.

    If you still have an issue with the current release (3.6.3 – please check!) then please open a fresh thread; one per issue; and please don’t pile into anyone else’s thread unless you have an absolutely identical-in-every-way issue, as per the wordpress.org forum user’s guidelines: https://codex.wordpress.org/Forum_Welcome . This is in everybody’s interests, as it makes the tracking and fixing of issues as efficient as possible.

    David

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Issues after the last update’ is closed to new replies.