Support » Theme: OceanWP » Issue with vertical menu since last update

  • benediweb

    (@benediweb)


    Hello,
    I have an issue with a vertical menu (on the left) :
    -When you enter on the website, it is displayed as “unfold”.
    -All the sub-menu items are not visible/clickable

    Not sure if it’s due to oceanWP last update or WP last update…

    Could you please help me on this ?

    Thanks!

    • This topic was modified 6 months ago by benediweb.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Abhishek

    (@abhikr781)

    Hello,

    I apologize for the trouble. Our dev team is already looking into the issue.

    For now, please try to add the below CSS code from the Appearance > Customize > Custom CSS, and check.

    #site-header.vertical-header #site-navigation-wrap .menu-item-has-children.active .sub-menu {
        visibility: visible;
        opacity: 1;
        pointer-events: unset;
    }
    Thread Starter benediweb

    (@benediweb)

    Hi,
    that’s perfect to display now all the sub-menus, but i still have a huge space between each item of the 1st level menu items.
    What could i add more in CSS to fix it ?
    thanks.

    luisfco

    (@luisfco)

    I have the same problem, also the hamburger icon of the mobile menu, appears in the center, and not on the right, which causes it to be above the logo.

    lostinthought

    (@zeemeermin67)

    Hi,

    I have a similar issue on mobile devices. I can’t see the submenue items and there’s huge space between the items of the 1st level.

    https://ra-kanzlei-lueck.de/

    svenise

    (@svenise)

    Hi,

    the same at our page … after adding custom CSS, it`s possible to display the sub-menus.
    But theres the huge space at our site too, also it doesn`t show the same behavior then before the update.

    Would be nice to get back old style as quick as possible.
    Thanks a lot in advance.

    Nevertheless, great job!

    Affected site: https://www.yogabuehne.de

    mi6telefon

    (@mi6telefon)

    I have the same problem with vertical menu child elements.

    svenise

    (@svenise)

    @abhikr781, anthing new about this problem?
    Thanks!!!!

    mi6telefon

    (@mi6telefon)

    I downgraded to 3.0.7. The problem is fixed.

    kt77

    (@kt77)

    BTW, when will the patching be available?

    With update 3.1.1 it works well again.
    Thank you very much guys!!!!

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.