WordPress.org

Forums

Use Any Font
[resolved] Issue with version 3 (6 posts)

  1. yoramzara
    Member
    Posted 2 years ago #

    My site is avelim.co.il

    I am running WordPress 3.5.1

    On desktop computers the site uses the Weaver 2.2.6 theme
    On mobile the theme used is Yoko

    The switching between the themes is done by the plugin Mobile Smart

    I configured in Use Any Font to assign an uploaded font to h1 h2.

    This worked very well on both themes till version 2.1

    When I upgraded to version 3.0, the fonts where only displayed on the Weaver theme but stopped appearing on the Yoko theme. I deleted the plugin and installed version 2.1 and things went back to normal. Can you please fix this?

    http://wordpress.org/extend/plugins/use-any-font/

  2. Dinesh Karki
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Sorry we had a update error before. It has been fixed. You can update to 3.0 without any issues.

    Thanks

  3. yoramzara
    Member
    Posted 2 years ago #

    I updated. Now it is not working on desktop and in mobile. Totally broken
    http://www.avelim.co.il/

  4. Dinesh Karki
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Please deactivate and activate the plugin.

  5. yoramzara
    Member
    Posted 2 years ago #

    Fixed it. Thanks

  6. Dinesh Karki
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Great :) Sorry for the mistake from our end. Thank you for using our plugin.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.