Support » Fixing WordPress » Issue with Page Attributes

  • Hey guys and WP community,

    It is so weird because I have a WordPress website that runs with a theme and my “Page Attributes” menu looks like this one:

    https://ibb.co/TBWXyJr

    For some reason, after I try to clone my site or I make it new with same template, I get something that looks like that:

    https://ibb.co/pdKd02N
    https://ibb.co/nMJHjx3

    The thing is that for the 1st case, it all works well.

    For the 2nd case, where I get Page Attributes that I would like to remove somehow the templates, my title (h1) gets duplicated and stuff does not work properly.

    Any idea about how to remove the templates from WordPress?

    I am pretty sure if I can make it look like the 1st page attributes, it will all be solved.

    A million of thanks if anybody can help 😀

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hello,

    Did you change your theme ?
    The Template select is brought by a template located in your theme.

    Thread Starter marvinmarvin

    (@marvinmarvin)

    I will mark it as solved because I could fix that issue about template, but my problem does not come from here.

    I guess it is regarding how the theme works, it puts to the content of the page or post the title I put as a name/post page.

    If I add a title H1 in the article or post, it is duplicated, because somehow my theme adds the title automatically, which is a problem.

    Thanks anyway !

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.