Support » Plugin: WordPress Team Members - GS Plugins » issue with .gs-member-desc a link styles

  • Resolved sean1138

    (@videosean)


    wordpress 5.1.1, see screenshot

    https://i.imgur.com/q7fWlLJ.jpg

    When i had used this plugin previously on an older version of wordpress with a different theme i wrote the grid display code manually (using gs-team classes and things) into the wp-admin editor rather than using shortcodes directly, so not sure if this problem was there before wp5 or not.

    my specific issue can be worked around on the user end using the parent selector instead of ‘.gs-member-desc’ like:

    .single-mem-desc-social a{color:red;}
    .single-mem-desc-social a:hover{color:green;}

    but the styles that come with the plugin as written don’t work because the .gs-member-desc content doesn’t always get put inside of that element for some reason.

    • This topic was modified 6 months, 1 week ago by  sean1138.
Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Golam Samdani

    (@samdani)

    Hi,

    Thanks for your concern.
    Extra paragraph added at content area.
    Can you check & remove extra p if that visible in your content area / editor in text mode?

    I’ve checked my demo site which not adding extra p.

    If needed you can contact me @ samdani1997 [at] gmail.com to fix together closely.

    Thanks / Samdani

    Plugin Author Golam Samdani

    (@samdani)

    Hi,

    Hope your issue solved by removing additional paragraph.
    If still face problem let me contact.

    Thanks / Samdani

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.