Support » Plugins and Hacks » Genesis Connect for WooCommerce » [Resolved] Issue with Gravity Forms

[Resolved] Issue with Gravity Forms

  • Hi,

    I’m having a really weird issue, that never seen before.

    When I activate “Genesis Connect for Woocommerce”, the forms created with Gravity Forms doesn’t appear.

    I’ve deactivated all plugins, but Woocommerce, Genesis Connect for Woocommerce and Gravity Forms. Just after activating Genesis Connect for Woocommerce, the forms disappear.

    Any idea to solve this issue?



Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Hi,

    In fact, it’s not an issue with Gravity Forms.

    It’s an issue with standard pages. Simply put, the content of the standard pages don’t appear. The content of blog posts appear, but don’t the standard’s pages content.

    Any idea?


    I found this issue as well. Pages content goes blank.

    Hi Weslinda,

    I found the problem was in the database, there was the store id option blank.

    In my case, it was solved by installing the Woocommerce pages, something I didn’t do at first time, when installing the plugin.

    If it’s your case, go to woocommerce-> system status -> tools -> install pages.

    It solved my issue. Hope it helps.

    That’s odd. I wonder why that would matter. Still something that should be reviewed. 🙂 Thanks for the fix though.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Issue with Gravity Forms’ is closed to new replies.
Skip to toolbar