Support » Plugin: Klaviyo » issue with connection

  • Resolved jvas1704

    (@jvas1704)


    Hi I am gettin this error in console and cannot fix it. Can you help me figure it out?

    I think it may be API related but I am not sure.

    a.klaviyo.com/api/track?data=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%3D%3D&i=1:1

    Failed to load resource: net::ERR_CONNECTION_REFUSED

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author klaviyo

    (@klaviyo)

    Hi @jvas1704 I went to that site and tried to reproduce the issue and wasn’t able to. The data from the request looks also looks correct. What steps are you taking to reproduce this issue? Can you confirm that https:// is prefixed of the above url?

    Thread Starter jvas1704

    (@jvas1704)

    I go to the site and inspect console and that is the error I see in red. We force Https so it should be prefixed.

    Plugin Author klaviyo

    (@klaviyo)

    @jvas1704 what browser are you using? We have had multiple members here test and are not able to reproduce this.

    Thread Starter jvas1704

    (@jvas1704)

    chrome

    Please see attached.

    http://prnt.sc/tihycp

    Plugin Author klaviyo

    (@klaviyo)

    Thanks for sharing that, could you please create a ticket to support https://help.klaviyo.com/hc/en-us/articles/115001002272-How-to-Contact-Support

    We can better assist there as we still haven’t been able to reproduce but want to make sure this is resolved!

    A quick thing to try would also be to clear your cookies and see if that works!

    Thread Starter jvas1704

    (@jvas1704)

    ok i will try this now

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘issue with connection’ is closed to new replies.