Support » Plugin: Page scroll to id » Issue with Chrome for Updated version

  • Hi Malihu, first of all thank you very much for your job!

    I have this issue after updated your plugin to the last version but ONLY with CHROME: briefly, the scrolling effect is disappeared and you get the sections directly jumping on them. The previous version still works fine… What do you think?

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • Plugin Author malihu

    (@malihu)

    Hello,

    Updating the plugin should not affect page scrolling at all, so I can’t really say…
    Can you send me your link so I can check what happens?

    Hi Malihu… yes… the link is http://mediumcities-china.org

    Plugin Author malihu

    (@malihu)

    Hello again,

    I just checked your site. Did you update the plugin manually (e.g. via ftp)? I’m asking because plugin’s front-end scripts are version 1.6.2 but the settings are from version 1.6.1! That’s why it doesn’t work.

    Did the plugin update process (from 1.6.1 to 1.6.2) went smoothly (e.g. without errors)?

    Try deactivating-reinstalling plugin’s latest version.

    Let me know

    I updated the plugin by the automatic wordpress updater. Now I have deleted it and reinstalled but still have the same issue. The website it’s a multisite wordpress installation and the plugin is network activated.

    …and the update/installation went fine, without errors…

    Plugin Author malihu

    (@malihu)

    Well, this is weird…
    Does the plugin show version 1.6.2 in its settings page (on the top right)?
    Can you try clicking “Save Changes” in plugin settings and test if anything changes?

    Plugin Author malihu

    (@malihu)

    I’ve just made some changes in plugin’s dev version regarding multisite installations. Try downloading and activating the development Version (https://downloads.wordpress.org/plugin/page-scroll-to-id.zip), test it and let me know.

    Hi again… thanks, with the development version the plugin works fine…! So… what do you think is better to do? Keep the previuos version 1.6.1 or this one?

    But… sorry… There are other issues, for example the offset amount of pixel is blocked on 0 also if you change it…

    Plugin Author malihu

    (@malihu)

    Ok made some more changes redownload and test again please (1 modified file).

    Hi man… now seems that everything is ok… Thank you again! If I get new issues I’ll write you again!
    Good job!
    Cheers
    Cristiano

    Plugin Author malihu

    (@malihu)

    You’re welcome 🙂

    It seems the issue is with the plugin being network activated (plugin could not read the installed version). Keep the development version and just update the plugin as usual when you see the prompt for version 1.6.3.

Viewing 12 replies - 1 through 12 (of 12 total)
  • The topic ‘Issue with Chrome for Updated version’ is closed to new replies.