Support » Plugin: Under Construction » Issue with bold menu

  • Resolved dloghis

    (@dloghis)


    I want to mention that in my case every time i enable the plugin the all menu under the “install plugins” is Bold! The whole wordpress menu everything!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Hi, that’s not good 🙁 We’d like to fix that bug but can’t reproduce it on our end. Can you please contact support on ucp@webfactoryltd.com so that we can get a few details about your site and get this fixed.

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Closed due to inactivity. Reopen if needed.

    Paul Thomson

    (@pthomson87)

    I’m getting exactly the same issue.

    When your plugin is activated and I navigate to the ‘Plugin’ section of my admin area, the whole page is bold. You’re missing a closing </b> or somewhere or something, can you please correct it as it’s annoying as F##k.

    I’ll send you an email with my website login credentials for you to check out.

    Thanks,
    Paul

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Hi Paul, please email us on ucp@webfactoryltd.com and we’ll get it fixed ASAP.

    edit: got your email

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Fixed! 🙂

    Plugin Author WebFactory

    (@webfactory)

    Fixed! 🙂

    Paul Thomson

    (@pthomson87)

    Indeed fixed. Excellent support. Thank you.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Issue with bold menu’ is closed to new replies.