Support » Plugin: Autoptimize » Issue with all my pages

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    a not found error you mean? well, Friday May 1st I’m releasing Autoptimize 2.7 and that has a new experimental option (off by default for now) to handle missing autoptimized CSS/ JS by serving a fallback file. the fallback should allow the page to render/ work to some extent, but might not apply 100%, so it is a band-aid solution. see https://wordpress.org/support/topic/autoptimize-2-7-coming-any-testers-here/ if you’d be interested in testing that option right away 🙂

    Thread Starter Blogger

    (@rui-oliveira)

    Hi There,

    I think I didn’t explain my self in a way you could understand me.

    Check here the error on the pages below:

    https://ibb.co/ZHLXjWs

    https://ibb.co/gD4qbvV

    Issue details – message from Ahrefs

    Some pages on your website link to JavaScript file URLs that return one of the 4xx or 5xx HTTP status codes to our crawler.

    Broken JS files will not be rendered on your pages.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    Some pages on your website link to JavaScript file URLs that return one of the 4xx or 5xx HTTP status codes to our crawler.

    that’s a not found error indeed, that new option in 2.7 (if activated) will ensure JS will be provided even if the original file is not there any more.

    Thread Starter Blogger

    (@rui-oliveira)

    OK, I will try that option, but it won’t make the site slower (less caching) or become a factor to Google penalize my rankings?

    Can this be due to the any other plugin that is making a conflict with autoptimize, since I use this plugin in all my sites and this is the one I am getting this?

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    OK, I will try that option, but it won’t make the site slower (less caching) or become a factor to Google penalize my rankings?

    on the contrary, as it ensures your site remains (somewhat) usable even if the optimized CSS/ JS was removed from cache.

    Can this be due to the any other plugin that is making a conflict with autoptimize, since I use this plugin in all my sites and this is the one I am getting this?

    Probably; I know of at least one (major) theme which incorrectly thinks it’s a good idea ot purge Autoptimize’s cache and there are a number of plugins out there that also do that.

    Thread Starter Blogger

    (@rui-oliveira)

    Ok thanks.

    I will try to find the reason since I don’t like my websites to have issues.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    I feel the same way 🙂

    feel free to follow up here once you find a culprit!

    lesdeuxpiedsdehors

    (@lesdeuxpiedsdehors)

    Probably; I know of at least one (major) theme which incorrectly thinks it’s a good idea to purge Autoptimize’s cache and there are a number of plugins out there that also do that.

    Franck, can you tell us what theme is it? Sadly, I’ve tried to use the filter that we talked about yesterday but it’s not working for a reason.

    Plugin Author Optimizing Matters

    (@optimizingmatters)

    That would be Divi lesdeuxpiedsdehors .

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘Issue with all my pages’ is closed to new replies.