Support » Plugin: Seriously Simple Podcasting » issue with 2.5.0 widget(shorttag) for single episode

  • st0rmr1d3r

    (@st0rmr1d3r)


    Hey guys,

    thanks for this great plugin!

    But since the update to 2.5.0
    As soon as the widget or shorttag for a podcast_episode is used the page layout get broken because of included ccs code in the block.
    (in my case the in a footer widget)
    I hope this helps to solve the issue

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Support Eileen Violini

    (@itsjusteileen)

    Hello @st0rmr1d3r,

    Thanks for letting us know that you are seeing this issue. If you could contact us in Castos support at hello@castos.com and let us know additional details about your site like WordPress version, theme and if applicable builder we would appreciate it.

    Plugin Contributor Jonathan Bossenger

    (@psykro)

    Hi @st0rmr1d3r could I ask you to test this with the latest release of the plugin, 2.5.2

    Thread Starter st0rmr1d3r

    (@st0rmr1d3r)

    Hi Jonathan, thank you for the update!

    the breaking of the layout was fixed with the 2.5.1 update.
    There was just the experpt/text and player of the widget gone.

    now with the 2.5.2 update there is only the player missing.
    settings of the widget are:

    • “show episode exerpt”
    • “show audio-player”).

    the player is shown with “show complete text of episode”

    Plugin Contributor Jonathan Bossenger

    (@psykro)

    Hi @st0rmr1d3r are you able to send me a link to a page or post where this is happening, as well as a copy of the widget settings you are using?

    Thanks

    Thread Starter st0rmr1d3r

    (@st0rmr1d3r)

    HI @psykro,
    the Site is: alinaschuster.de
    The widget is located on the left in the footer of the site.
    As said in the former post (settings translated from German):

    settings of the widget are:

    • “show episode exerpt”
    • “show audio-player”).

    the player is shown with “show complete text of episode”

    Plugin Contributor Jonathan Bossenger

    (@psykro)

    @st0rmr1d3r thanks for the update.

    I’ve set up the Podcast: Single Episode widget in the footer of my own blog here – https://jonathanbossenger.com/. The settings are replicating yours (See image https://tinyurl.com/ycbwbohd )

    As you can see in the footer of my blog, the player is rendering. This leads me to believe that something else is conflicting and causing the player not to render.

    In order to better assist you with this, could I ask you to email our technical support at hello@castos.com, as I might need to ask for access to the WP dashboard of the site, to see why this is happening.

    You can mark the email for my (Jonathan) attention.

    Thanks

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.