Support » Plugin: Revolut Gateway for WooCommerce » Issue when sending customer payment link – fields dont appear

  • elsaid_m

    (@elsaid_m)


    If you create an order from the backend, and send the customer the payment link to process the order, Revolut does not show the card fields.

    Also card fields on the front end should have a white background. Currently it inherits the div background so it looks grey on grey – difficult for the customer to see the field.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • card fields on the front end should have a white background. Currently it inherits the div background so it looks grey on grey – difficult for the customer to see the field.

    I second that

    Michael

    (@zarkas6)

    Same issue here. Payment fields are missing when using payment link.
    Any way to contact their tech support? Their normal support are a complete joke.

    • This reply was modified 10 months ago by Michael.
    Plugin Author revolutbusiness

    (@revolutbusiness)

    We have noted your suggestions about the grey background. We are working on a new version to correct this and to add other features.

    It would be great to understand a bit better what your problem is with payment links @elsaid_m, @zarkas6.

    To assist you with this, please follow this link: https://business.revolut.com/help-centre; scroll down to open a chat and inform our support that you have a query related to your merchant account and Payment links. We should be able to reach out to you via email and try to solve the problem.

    @revolutbusiness sounds great – looking forward to the fix. Basically my issue is that when you manually create an order and try to use the payment link I find on order – You can’t fill out the creditcard fields on the checkout.
    Thanks for link to support too.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Issue when sending customer payment link – fields dont appear’ is closed to new replies.