Support » Plugin: Site Reviews » Issue on form submit with V5

  • Resolved nartoof

    (@nartoof)


    Hi,

    Since your big update, I got an issue to submit a review because of the Terms toggle.
    Even if it is turned on, I got an error : This field must be accepted.

    The toggle works because the hidden checkbox is checked. But maybe there is a JS script error ?

    It happened on every website I got with your plugin…

    PS : I did run your migration tool.

    Thanks for your help 🙂

    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by nartoof.
    • This topic was modified 4 months, 1 week ago by nartoof.
Viewing 3 replies - 16 through 18 (of 18 total)
  • Thread Starter nartoof

    (@nartoof)

    Hi,

    I found 2 new problems with V5.1.6 :

    – The “Approve” link on edit.php?post_type=site-review page doesn’t works anymore.
    And if I want to edit the review to approve it, I can only planify it, I can’t publish it…

    – On the settings page, every glsr-nav-view div have the ui-tabs-hide class. Settings are not displayed on the first load and there are not displayed on click on a nav tab…

    • This reply was modified 4 months, 1 week ago by nartoof.
    Plugin Author Gemini Labs

    (@geminilabs)

    Both of these issues are due to a javascript problem, however, I am unable to replicate this.

    1. Do you have a WordPress page cache that can be flushed?
    2. Have you tried clearing the browser cache?
    3. Have you added any new plugins recently?
    4. Can you send a screenshot of the javascript console errors?

    Thread Starter nartoof

    (@nartoof)

    I’m sorry, it was a JS error due to another plugin. Everything works fine 😉

Viewing 3 replies - 16 through 18 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.