WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » [Resolved] Issue in search box with v1.2

[Resolved] Issue in search box with v1.2

  • Sorry but after upgrading to v1.2 the search icon (a magnifying glass) is not appearing, just shows a black square that turns to red moving the mouse icon over it.

    It worked perfecty on v1.1 using this custom css:

    #searchform {
    position: relative;
    display: inline-block;
    }

    #searchsubmit {
    display: block;
    background: none;
    text-indent: -9999em;
    position: absolute;
    right: 0;
    width: 35px;
    height: 32px;
    }

    Here’s my site –> http://luismiguelsanmartin.com/blog/

    Could you give me a little tip please?

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Theme Author Fruitful Code

    @fruitfulcode

    albini77,

    It’s appear because you add custom styles. It’s not problem after updates to 1.2

    Remove display:block from #searchsubmit

    #searchsubmit {
    background: none;
    text-indent: -9999em;
    position: absolute;
    right: 0;
    width: 35px;
    height: 32px;
    }

    Ok, now the search icon is displayed perfectly but what i really need is to perform searches just clicking on that icon without having to hit the enter key.

    On v 1.1 this point was working 100% using the css code i mentioned at the beggining of this post.

    [ Please do not bump, that’s not permitted here. ]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘[Resolved] Issue in search box with v1.2’ is closed to new replies.