Support » Plugin: MailPoet - emails and newsletters in WordPress » Issue (bug) in new version of MailPoet 3 (3.17.2)!!

  • Resolved Nighthawk

    (@prilum)


    Hi,
    I decided to update MailPoet 3 from version 3.17.1 to 3.17.2 yesterday.
    I use forced subscription When new users register to the site (since this is set as default for the club membership).

    PROBLEM DESCRIPTION: When users register to the site, the Displayed name (both first name and last name) will now be injected in the first name field and the Last name field is empty!!!

    I noticed this when entering the “Edit my subscription” page.

    I have now been forced to stop all registrations on the site, and awaits your prompt guidance to solve this issue.
    Thanks,

    Kind regards,

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Thread Starter Nighthawk

    (@prilum)

    System information: WordPress 4.9.9 (I will not upgrade to version 5 due to functionality)
    PHP 7.1

    Thread Starter Nighthawk

    (@prilum)

    UPDATE: When the user updates his/her user details (it is enough just to save the information without doing any changes), MailPoet will then correct the fields in the DB with the first name in the “First name” field and the last name in the “Last name” field.

    So the issue occurs only when the user registers on the site.

    Plugin Author MailPoet

    (@wysija)

    Hi there Donald,

    Can you send us a link to where we can test this, please?

    Thanks!

    Thread Starter Nighthawk

    (@prilum)

    Hi,
    Sure, where can I send you the link?

    Btw, I have updated to the latest version, but the issue remains.
    And also, I noticed when using/adding the element “latest posts” in the newsletter editor, the posts are displayed correctly when displayed in the Preview version (and also in the sent Preview version), but will not be included in the Live newsletter (sent to the subscribers. They receive an empty newsletter.

    Plugin Author MailPoet

    (@wysija)

    Hi Donald,

    Sorry about the delay, please email support(at)mailpoet.com.

    Thanks!

    Thread Starter Nighthawk

    (@prilum)

    Hi, sorry for not updating this post.
    I have an ongoing support ticket. 🙂
    thanks,

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Issue (bug) in new version of MailPoet 3 (3.17.2)!!’ is closed to new replies.