Support » Fixing WordPress » Issue after updating new wordpress.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Have you gone through the troubleshooting steps in this thread?

    http://wordpress.org/support/topic/wordpress-37-master-list?replies=5

    See if deactivating ALL plugins and switching to the default theme fixes that issue. If so, reverse your steps one by one to find out what’s causing it.

    thanks for your reply. I have done this but without success. still tyring to work it out…

    I don’t see any code on your site; not sure what you mean by posts messed up. Try clearing your browser cache or try another browser. Also, I see quite a few active plugins on your site still.

    I’m playing around with a new theme. I’ve just changed it back. this kind of code is what I mean: ���� JFIF ��;CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 90 ��C ��C �� �� ” ��- ��� } !1A Qa”q 2��� #B�� R��$3br� %&'()*456789:CDEFGHIJSTUVWXYZcdefghijstuvwxyz����������������������������������������

    it’s pushing the posts about.

    Just deactivated the plugins again and it’s cleared. I hope it’s not a Premise thing! thanks for looking

    I know what it is now. It is when I connect the site with jetpack and with wordpress.

    Is this with a theme “Premise”? Is that a commercial theme?

    getpremise.com is Point-and-Click Membership Sites and Landing Pages using WordPress by Copyblogger media. They have a fantastic educational program re: copy/marketing/online too. I’m slowly getting my way around their stuff. all worth checking out. lots of valuable free stuff too! copyblogger.com

    My theme though is The Style by Elegant themes.

    This thread is marked resolved – is it?

    Well, I know what went wrong, so yes, but now I’d love to know how I can use jetpack connected to wordpress without it messing my site up! should I start a new thread?

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Issue after updating new wordpress.’ is closed to new replies.