Support » Plugin: Gutentor - Gutenberg Blocks - Page Builder for Gutenberg Editor » Is not assigned a class in the “post widget” block

  • Resolved SeVlad

    (@sevlad)


    I assign a class in the “post widget” block

    However, in the code it is missing

    Please fix this problem

    Gutentor Version 3.0.7

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Contributor codersantosh

    (@codersantosh)

    Hello @sevlad ,

    Yes, you are right. Somehow it is not working on dynamic blocks. We will fix it on next version. Thanks for reporting the issue.
    For unique selector you can use Block ID on Advanced Tab for now.

    Best Regards!

    Thread Starter SeVlad

    (@sevlad)

    We will fix it on next version.

    Thank you, I look forward to it.

    For unique selector you can use Block ID on Advanced Tab for now.

    Unfortunately, I don’t see a way to set the Block ID πŸ™

    Where can this be done?

    Plugin Contributor codersantosh

    (@codersantosh)

    Hello @sevlad ,

    I just figured out that Gutentor Widgets does not support Block ID. Sorry for wrong suggestions.
    Can you please try Gutentor Posts => Post (Type). Blocks inside Gutentor Posts are specially created to display Post and Post (Type) data with high number of options and also have Block ID(checked and confirmed).

    Note: I am not receiving any notification email from your support thread only.

    Best Regards!

    Thread Starter SeVlad

    (@sevlad)

    Hello @codersantosh

    Can you please try Gutentor Posts => Post (Type). Blocks inside Gutentor Posts are specially created to display Post and Post (Type) data with high number of options and also have Block ID(checked and confirmed).

    I apologize, but I did not understand what you are talking about. (I do not speak English and I use Google Translator). Could you show it on screenshots?

    A, I understood. I will consider this option. Thank.

    • This reply was modified 1 month, 2 weeks ago by SeVlad. Reason: I understood
    Plugin Contributor codersantosh

    (@codersantosh)

    @sevlad good to know πŸ™‚

    Thread Starter SeVlad

    (@sevlad)

    In the new version 3.0.8, the problem is fixed.

    Thank you very much.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.