Support » Fixing WordPress » Is my site hacked

  • Resolved Mr2P

    (@mr2p)


    Hi,
    There is a weird markup <div style="display:none"><b></b></div> automatically added to admin mode on my site. It makes the ajax call on the “Set Featured” popup didn’t work(the popup shows a empty screen and I cannot upload a new image from the popup). Please help!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • seowizardaltaf

    (@seowizardaltaf)

    hi Mr2P,

    it seems like some plugin has malfunctioned.It normally happens when we use plugins with less number of downloads, not compatible with 3.5.1 or is bugged.

    Justin

    (@jgwpk)

    seowizardaltaf.
    You have a point about compatibility for a version of WordPress but I would not go as far as to discourage someone not to download a plugin just because it has low download numbers.

    Mr2P,
    have you installed a plugin lately around the time the problem started happening? I do not think your site was hacked, just some bad code somewhere. Most of the time it is due to a plugin not calling scripts correctly. Once you find what plugin is doing it, I would contact the author of that plugin and let them know.

    Mr2P

    (@mr2p)

    Hi guys,
    I’ve already try to deactivate all of the plugins but it’s still not works. But it works fine after I re-install the wordpress core 3.5.1. I think this is a hosting issue.
    Thanks for your help anyway!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Is my site hacked’ is closed to new replies.