Support » Fixing WordPress » is it a css problem or a internet explorer bug…???

  • Resolved southcast

    (@southcast)


    Hi guys,
    So I have this page on my site ( built on wordpress ) which looks fine when I browse with firefox and chrome but the layout breaks horribly and also displays double footer, when I browse the same page with internet explorer 9. Is it some bug in internet explorer or my css settings are wrong ?? I am sure it is the latter but anyways please take a look.

    All the other pages of the site seems okay on the 1E9 though.

    Any advice please.
    Thank you.

    P.S – It is a custom made page

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Moderator Jan Dembowski

    (@jdembowski)

    Brute Squad and Volunteer Moderator

    It could be the javascript, or the minify’ing going on or an IE9 “feature”. Or it’s your validation issues.

    Disable all of your plugins and try again. If it still does that in IE9 then it may be a theme issue. If that’s the case you’ll need to go to the theme vendor for support.

    http://www.woothemes.com/support/

    Dear Jan, Thank you for kind response, I will check for possible issurs pointed out and shall approach my theme vendor as suggested. Thank you.

    Hi, It was an external css issue. And also that I had put too many direct html elements on the php file.

    Now the page looks superb on IE-9. Thank you, nevertheless. I am closing the topic now.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘is it a css problem or a internet explorer bug…???’ is closed to new replies.