Add to home screen WP Plugin
iPhone 4,4S Startup Screen Is White?? (9 posts)

  1. Evan Herman
    Posted 2 years ago #

    I have installed all the start up screen links appropriatly. It works properly on the iPad, but when I try and open the web app from the iPhone the start screen is just plain white. Any idea why?? Thanks.


  2. Evan Herman
    Posted 2 years ago #

    If I follow the link provided inside of start up screen url, I can view the image at the appropriate size etc.

  3. tulipwork
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Is it solved ?

  4. Billy Bragg
    Posted 2 years ago #

    I'm having the same problem with my site. Was a change made that would solve this issue? As of today, it is still a problem for me.

  5. Evan Herman
    Posted 2 years ago #

    Hi Billy,

    So I can't pin point exactly where the problem is occurring, but I have been able to successfully get it loading on both the iphone 4 and 5 as well as ipad's.

    I have nothing inside of my iPhone 5 icons/startup screen

    both are left blank. I assume it is pulling from the iphone 4 icon and start up screen. Either way, if you have something input into that box it will cause an error on the 4 as well.

    Best of luck


  6. Billy Bragg
    Posted 2 years ago #

    I'm testing on an iPhone 4S. I do not have a 5 or 3G so I can't see what happens on those screens.

    I just removed the startup image url from the "640x1096 (iPhone 5 and 2012 iPod Touch)" and reloaded my site and the startup screen for the iPhone 4/4s finally did appear.

    Hopefully this is a quick fix for the plugin author and we can get the 5 startup screen loading as well.

  7. Evan Herman
    Posted 2 years ago #

    yes, for some reason inputting anything in to the 5 breaks the 4 as well. Strange.

    But like I said, just using the 4/4s input box is enough to allow the 5 to work as well, even if you cant test it (I can, and know it works)

  8. mmancuso
    Posted 1 year ago #

    I'm Still Having Issues With This As Of The Latest Update - Is There A Fix?

  9. Pigo3934blog
    Posted 1 year ago #

    The exact same thing was happening to me.

    But I Finally figured it out...

    1) You have to create images EXACTLY at the same pixel dimensions as is posted next to each text field. This goes for BOTH the touch-icons and the splash screens.

    2) Upload your images via the WP Media Library.

    3) Copy and paste the URL's into each respective field within the plugin's Admin panel.


    That should do it.


Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Add to home screen WP Plugin
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic


No tags yet.