Support » Plugin: Stripe Payments » Invalid stripe token only in mobile

  • Resolved mmeida

    (@mmeida)



    Hi. The plugin works fine in desktop, but not in mobile (Safari, iPhone). When the user enters the amount and presses the button, the message ‘The system could not complete the payment. Invalid Stripe Token’ appears.

    Cause it works in desktop, I assume that the setting are are ok.

    Regards.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 16 through 22 (of 22 total)
  • mmeida

    (@mmeida)

    Ok. Done, but no change. In mobile, Stripe only works when I deactivate Yoast SEO.

    • This reply was modified 7 months ago by  mmeida.
    • This reply was modified 7 months ago by  mmeida.
    Plugin Contributor Alexander C.

    (@alexanderfoxc)

    Ok, is it possible to organize WP Admin access so I could have a look from inside? Please contact me alexanderfoxc at gmail.com if this can be arranged.

    mmeida

    (@mmeida)

    Sure!

    Plugin Contributor Alexander C.

    (@alexanderfoxc)

    Thank you for providing the access.

    Turned out the reason why the payment popup was failing to display in mobile view is because of tagDiv Mobile Theme plugin. Looks like there is a conflict between the 3 – Yoast SEO, Stripe Payments and tagDiv Mobile Theme. When either Yoast SEO or tagDiv Mobile Theme is disabled, mobile checkout is working just fine. But when both enabled – boom, here goes the issue.

    I will try to reproduce this situation on my test server and see what might be the reason.

    mmeida

    (@mmeida)

    Thank so much, Alexander. Hope we find a solution.

    Regards.

    Plugin Contributor Alexander C.

    (@alexanderfoxc)

    Thanks to your report and also the access to your site, I was able to find the reason of the conflict between the plugins and made necessary amendments to Stripe Payments. Now everything should be working just fine, since the version with those amendments (1.7.2) has been released.

    Once again, thank you for reporting this, being persistent and providing me the access to your site. Without any of this, I wouldn’t be able to figure out what was causing the issue.

    I’m marking this one as a resolved now 🙂

    Thank you for your excellent support, Alexander.I’ve installed version 1.7.2 and all work fine.

    Regards.

Viewing 7 replies - 16 through 22 (of 22 total)
  • The topic ‘Invalid stripe token only in mobile’ is closed to new replies.