WordPress.org

Forums

Invalid login message from one computer, but not others (5 posts)

  1. wesblueyes
    Member
    Posted 2 years ago #

    The login information is invalid on one computer to login to the administration section of WordPress, but on another computer the same exact login information works just fine.

    I have already disabled all the plugins to see if that was a problem.
    I already had my client clear her cache and cookies.
    She did a system reboot of her computer.
    I created a new username and password, which continued to not work on her computer and worked fine on mine.

    I have seen similar questions on the forums, but none of them had the exact same issue.

  2. michael.mariart
    Member
    Posted 2 years ago #

    The most likely cause of this is her comptuer/browser being set to now allow cookies. WordPress uses cookies for users sessions, so if cookies are disabled, you won't be able to log in.

  3. wesblueyes
    Member
    Posted 2 years ago #

    She has it set for cookies to be allowed.

  4. wesblueyes
    Member
    Posted 2 years ago #

    Someone else also attempted to login with their computer and it didn't work. It is still working on mine.

  5. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Since these issues seem to be specific to certain computers, this almost certainly isn't a WordPress problem. It will be a computer or local network issue.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic