• Resolved snowme

    (@snowme)


    Hi,

    I’ve been testing out your plugin and added the shortcode to a sidebar. When I try clicking on the Twitter icon it’s pulling the title of the first excerpt on my homepage followed by the main url. When I click on the Google Plus icon I get invalid link. I checked the settings and I made sure “Url of the webpage where icons are located (default)” is selected but I’m still getting this issue.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • Plugin Author Heateor Support

    (@heateor)

    Hi,

    Would you let us know the url of webpage where you are facing this issue.

    Hi,

    Thanks for the quick reply. I’m currently testing your plugin on a local test site that’s not internet accessible. I believe that may be the cause of the Invalid link error on the Google Plus link.

    The Twitter issue seems to be a separate issue where it pulls the title of the first excerpt on the Home Page. If you need to access the site to troubleshoot, I can temporarily add your plugin to my production site so you can see it.

    Plugin Author Heateor Support

    (@heateor)

    Yes, that might be the problem. We have clearly mentioned this at our plugin page that plugin will not work properly on local server. You should use it on an online website for it to function properly.

    What about the Twitter issue? That doesn’t appear to be affected by it being on a local server?

    Plugin Author Heateor Support

    (@heateor)

    For us to look into it, you need to put your website online.

    I added your plugin to my prod site and included it at the bottom of the sidebar. If you got to http://www.labsrc.com and click on the Twitter link, it includes the first excerpt’s title above the base URL.

    • This reply was modified 2 years, 4 months ago by snowme.
    Plugin Author Heateor Support

    (@heateor)

    We need the url.

    Sorry the link I added to the post was hidden.

    I edited it but the url is http://www.labsrc.com

    Plugin Author Heateor Support

    (@heateor)

    We checked it. We are looking into it and will fix it soon.

    I appreciate all your help.

Viewing 10 replies - 1 through 10 (of 10 total)
  • The topic ‘Invalid Link’ is closed to new replies.