WordPress.org

Forums

User Admin Simplifier
[resolved] Invalid Argument in WP Admin Popup Windows (10 posts)

  1. Rob Zimmerman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Adam-

    I am getting the following error in any popup window in the WP Admin area:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/content/08/10944408/html/wp-content/plugins/user-admin-simplifier/useradminsimplifier.php on line 36

    The same error shows when in any type of popup window for any plugin. It does not appear in normal admin pages, and the plugin still seems to be functioning correctly, despite the error.

    Thanks,
    Rob

    http://wordpress.org/extend/plugins/user-admin-simplifier/

  2. Adam Silverstein
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    thanks for reporting the bug, i will try to fix. a few questions:

    how are you getting a popup - just the 'add media' button? what wp version are you running and what other plugins are enabled?

  3. Rob Zimmerman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Adam-

    Thanks for the reply. While I thought this was happening in all popup windows, I'm not able to reproduce that. It only appears to show the error in popup windows generated by a theme. WP and plugin windows seem to be fine. i.e.: A theme-generated "shortcode" popup window in the WYSIWYG editor.

    I'm running WP 3.5.1 - the error occurs with "User Admin Simplifier" as the only active plugin.

    If you'd like to take a look, let me know, and I can provide an example for you.

    Thanks,
    Rob

  4. Adam Silverstein
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    i would be happy to take a look. what theme are you using thats generating the popup? can you give me a test URL?

  5. Rob Zimmerman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks Adam. Give me your email address and I will email you access info.

  6. Adam Silverstein
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    adams dash email at earth bound dot com

  7. Adam Silverstein
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    never got your email, maybe spam blocked? try the contact form on earthbound.com.

  8. Rob Zimmerman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thanks for following up, Adam. I'll try sending login info again when I'm back on Tuesday.

  9. Adam Silverstein
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    ok, i corrected the issue with an explicit check for the $menu variable, if you download the latest version the issue should go away.

    thanks for helping me resolve that!

  10. Rob Zimmerman
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks so much Adam!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • User Admin Simplifier
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.