Support » Plugin: Category Posts in Custom Menu » Invalid argument error

  • Resolved macrocurio

    (@macrocurio)


    Hello,

    I stated using this plugin while developing a site and it worked really well, and now I put it online I get the following error:

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/(username)/(domain)/wp-content/plugins/category-posts-in-custom-menu/category-posts-in-custom-menu.php on line 168

    This only occurs if I have put in 2 or more for the number of posts to show for the category I have chosen.

    Is this something I have done? Or is this an error with the plugin?

    Thanks 🙂

    http://wordpress.org/extend/plugins/category-posts-in-custom-menu/

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author Diana Koenraadt

    (@anaid)

    Hi,

    thanks for your message. I’m sorry to hear the plugin isn’t working for you.

    As you can see on blog.dianakoenraadt.nl, I’ve got the plugin running as well. So far I have discovered no problems. Can you please do the following:

    – Let me know which version of WordPress you are using.
    – Let me know which themes and which plugins you are using, both when developing and online. Is there a difference?
    – Disable the theme and other plugins and tell me what effect this has.
    – Please let me know exactly how you’ve configured your custom menu.

    On line 168 of the plugin, the custom keys of the post are retrieved and the %post_my_field occurrences are replaced. I think you are using a plugin that also creates custom keys. Please let me know, I’ll work on it.

    Kind regards,
    Diana

    Plugin Author Diana Koenraadt

    (@anaid)

    I’ve found the reason for this error. At the moment, I’m also doing some other changes, so with version 0.7.2 this will be fixed. Please bear with me.

    macrocurio

    (@macrocurio)

    No worries, thanks so much for your efforts 🙂

    Plugin Author Diana Koenraadt

    (@anaid)

    Hey,

    if I’m not mistaken, I’ve fixed this in version 0.7.2

    Please let me know if your problem is resolved.

    Kind regards,
    Diana

    macrocurio

    (@macrocurio)

    Yes it’a all fixed now! Thank you so much!

    Plugin Author Diana Koenraadt

    (@anaid)

    Great! 🙂 Thanks for reporting it!

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Invalid argument error’ is closed to new replies.