WordPress.org

Forums

Internal Server Error after siteurl change (3 posts)

  1. Timmaay
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I have setup a WordPress website on my webserver (located at http://www.supersonicboost.com/WordPress). I then got the domain leinsteroffroad.com, and setup a multisite in my hosting manager window, and finally, in the WordPress dashboard, under the settings I change the siteurl to the leinsteroffroad.com domain. When you type in leinsteroffroad.com in the address bar the home page comes up find, but none of the other menu links will work. I have read up that it could possible be a plugin issue (I've disabled all of the plugins and no luck), I've tried deleting the contents of the htaccess file in the supersonicboost.com/WordPress directory, this change the error to a could not find the URL, but did not fix the problem. Does anyone has any ideas how to fix my problem.

    Another possible cause of this problem is that I am using an old theme (http://www.jide.fr/english/downloads/freshy2), with a recent version of wp (3.3.1).

    Anyways, any help on what to do next would be greatly appreciated!

  2. Are you running Multisite for all this, or did you just try to move your site?

  3. Timmaay
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hmm, Sorry I was getting confused with Multisite and Multi-domains, I'll make a new thread on the general forums about my problem!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags

No tags yet.