Support » Plugin: WooCommerce Admin » Internal Server Error

  • Resolved etasi.group

    (@etasigroup)


    Internal Server Error to wp-json, all api calls are throwing Internal Server error 500. Also WordPress error notice “The site is experiencing technical difficulties.”

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author psealock

    (@psealock)

    Hi @etasigroup and thanks for your query.

    Could you provide more information about your environment? What plugins do you have installed? Is this version 0.12.0 of WooCommerce Admin? Are there any logs in debug.log?

    Thanks!

    Hello Sir,

    I had noticed that it is giving wp-json 500 Internal server error everywhere. Not only in Wocoomerce the error is in Jetpack, Yoast and other plugins also which are concerned with wp-json. Please let me know how to resolve that.

    Plugin Author Timmy Crawford

    (@timmydcrawford)

    @etasigroup just to confirm, when you visit /wp-json on your site, a fatal is happening regardless of which namespace? ( Yoast, Jetpack etc. )

    If you disable WooCommerce Admin does wp-json no longer fatal?

    Dear Team,

    I found 1 fatal error:

    2019-07-12T00:37:30+00:00 CRITICAL Uncaught Error: Call to a member function set_customer_session_cookie() on null in /home/printe77/public_html/wp-content/themes/xstore/framework/woo.php:836
    Stack trace:
    #0 /home/printe77/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(286): etheme_set_customer_session(”)
    #1 /home/printe77/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(310): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array)
    #2 /home/printe77/public_html/wp-includes/plugin.php(465): WP_Hook->do_action(Array)
    #3 /home/printe77/public_html/wp-settings.php(525): do_action(‘init’)
    #4 /home/printe77/public_html/wp-config.php(101): require_once(‘/home/printe77/…’)
    #5 /home/printe77/public_html/wp-load.php(37): require_once(‘/home/printe77/…’)
    #6 /home/printe77/public_html/wp-blog-header.php(13): require_once(‘/home/printe77/…’)
    #7 /home/printe77/public_html/index.php(17): require(‘/home/printe77/…’)
    #8 {main}
    thrown in /home/printe77/public_html/wp-content/themes/xstore/framework/woo.php on line 836

    Kindly confirm if this is causing 500 error for /wp-json

    Hi there,

    It seems to be an issue with the theme you are using – Xstore. Can you please confirm changing this theme solves the issue? If yes, I’ll recommend you to get in touch with the theme developer and I’m sure they’ll help you get this sorted.

    Thanks.

    Plugin Support Phillip C.

    (@phillipwoo)

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.