Support » Plugin: WooCommerce » Internal Server Error

  • Resolved Szyam

    (@szyam)


    Was just updating sites WP and wooCommerce plugins and bam. When I switch themes to 2015, its still persistent. When I deactivate WC, site works, but a whole bunch of stuff doesn’t work obv since woo is deactivated… tried activating last release but same thing…

    error log showing things like:
    PHP Notice: Trying to get property of non-object in /home/rodrigue/public_html/wp-includes/post-template.php on line 298

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

    Please contact the server administrator, test@email.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

    More information about this error may be available in the server error log.

    Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Support RK

    (@riaanknoetze)

    Hi there,

    I’m wondering whether the WooCommerce zip that was downloaded could have been corrupted and are now missing some crucial files. Have you tried installing a new version of WooCommerce via FTP and overriding the old files?

    I also suspect there might be more errors going on as a PHP notice wouldn’t cause an internal server error, instead one would be looking at a PHP Fatal error.

    Thread Starter Szyam

    (@szyam)

    Its crazy, when I deactivate all the plugins, i can login into admin. as soon as I activate woo the site fails. This happens even if default wp theme is active.

    But the front of the site works, just can’t access admin. I get redirected you too many times.
    ERR_TOO_MANY_REDIRECTS

    I reinstalled through the plugin page but will try doing it manually

    Thread Starter Szyam

    (@szyam)

    I just tried a downloaded zip but same thing. As soon as I activate I get redirected to a 404 and this error message:

    Notice: Trying to get property of non-object in /home/rodrigue/public_html/wp-includes/post-template.php on line 298

    that line is this:
    if ( false !== strpos( $post->post_content, ‘<!–noteaser–>’ ) && ( ! $multipage || $page == 1 ) )
    $strip_teaser = true;

    I also downloaded new wp inc and admin files and uploaded. This is getting pretty difficult to debug…

    Plugin Support Thomas Shellberg

    (@shellbeezy)

    Automattic Happiness Engineer

    @szyam What specific error is in your server’s error logs?

    Plugin Support Jesse Pearson

    (@jessepearson)

    Automattic Happiness Engineer

    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this as resolved – if you have any further questions, you can start a new thread.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Internal Server Error’ is closed to new replies.