WordPress.org

Forums

[resolved] Internal Server Error + 404, on 2nd re-install, desperate (2 posts)

  1. AndreSC
    Member
    Posted 9 years ago #

    I've been trying to get this site working for more than a day. Started from scratch twice. Feeling like an idiot. Its hosted at 123ehost who I've not been able to get in touch with. Please can someone help me – please %-(
    I've wiped everything and reinstalled by the 'book', get as far as step 2 of installation, then can't login, get:

    Internal Server Error
    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
    Please contact the server administrator, webmaster@davidkrutpublishing.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.
    More information about this error may be available in the server error log.
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

    Apache/1.3.33 Server at http://www.davidkrutpublishing.com Port 80
    -----
    please help, I'm desperate to get this working

    I'm installing it at http://www.davidkrutpublishing.com/Fine_Arts_Culture

    hmmm. could the underscores be a problem?

    General server information:
    Operating system
    Linux
    Apache version
    1.3.33 (Unix)
    PHP version
    4.3.11
    MySQL version
    4.0.25-standard
    cPanel Build
    10.8.1-RELEASE 82
    Theme
    cPanel X v2.5.0
    cPanel Pro
    (RC36)

    phpMyAdmin 2.6.4-pl2
    MySQL 4.0.25-standard

  2. AndreSC
    Member
    Posted 9 years ago #

    Still don't know what the issue was but Alex at 123ehost sorted it out for me.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic