WordPress.org

Forums

[resolved] Internal Page Links Dead (5 posts)

  1. alexanderblake
    Member
    Posted 1 year ago #

    I've read countless threads on the permalinks being the issue for a myriad of other situations, but this is a little different.

    The links on internal pages aren't working. The code is correct, the link looks right on the page, but is inactive (unclickable). Even the Facebook box on the right isn't active.

    http://eaglemountainlakemarinas.com/our-marinas/eagle-mountain-marina/

    I have disabled all plugins without any change.

    Permalinks are set to PostName

    Theme is RT Theme 15 (they're no help with this issue)

  2. alexanderblake
    Member
    Posted 1 year ago #

    Strangely enough, it's only this page and one other page on the site. Other links on other pages work just fine. I'm not sure what the deal is.

  3. alexanderblake
    Member
    Posted 1 year ago #

    It appears to be only when I use Columns in my theme. Apparently, I hyperlinks are dead when placed inside a column box...

  4. Mark Senff
    Member
    Posted 1 year ago #

    Your floats are not cleared properly (long version: http://www.quirksmode.org/css/clearing.html ). Because of that, the map is technically on top of your text (even though on the page, it's properly placed under it).

    The quickest way to fix it is to add this to your CSS:

    .boxes {
        overflow:hidden;
    }
  5. alexanderblake
    Member
    Posted 1 year ago #

    You, my friend, are brilliant! Thank you for finding and fixing my issue! Easy fix!

    I hope you have the most ridiculously awesome day.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic