Support » Plugin: Internal Link Juicer: SEO Auto Linker for WordPress » Internal links not appearing

  • Resolved gracinda

    (@gracinda)


    Hi,

    I’m new working with your plugin.
    But it was going everything fine until I find out that in the new posts that I created yesterday the internal links aren’t showing up.

    Please guide me.
    Thanks in advance
    Gracinda

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • gracinda

    (@gracinda)

    Hi,

    I was mistaken, in fact no link is working.

    Please guide me
    Thanks
    Gracinda

    Plugin Author Internal Links

    (@internallinkjuicer)

    Hello @gracinda

    Sorry for the slight delay in reply.

    In the past few days we have been quietly checking your request and have found a solution to your problem in the latest update from today (version 1.1.4).

    In fact, there was a problem when you added and saved keywords in the editor while working with the Gutenberg. The index was only rebuilt before these keywords were saved. This caused the links to become visible only after a new, second, save.

    I hope that this solved your problem. If not, please give us more details about your setup.

    gracinda

    (@gracinda)

    Hi, thank you for your response and I apologize for my delay reply.

    I thought the issue was solved with the last update of your plugin, but unfortunately the problem persists.

    Another problem: My website is bilingual (Portuguese and English) and I use Polylang. The links of the second language arenĀ“t working at all.
    Can you please clarify me?

    Thank you in advance!
    Gracinda

    Plugin Author Internal Links

    (@internallinkjuicer)

    Hi @gracinda

    are you working with gutenberg editor? We still found another issue, that could cause you to save posts twice before the links get active.

    Can you give me more detail about that?

    We currently do not support multilingual plugins like polylang or WPML. Hence it is already on our list to provide some integrations, I cannot give you any schedule for that.

    gracinda

    (@gracinda)

    Hi,

    Yes, I’m working with gutenberg.

    I’ve been testing and I find out that the problem happens on the two languages in the same way. The links don’t appear in first save, as you said.

    However I verified that some links (created before) aren’t working neither one nor another language.

    So, I’ve tried to go to the posts where those links were created and save them, or just delete and recreated the same links, but they still don’t want to work.

    Thank you again!

    rauljvh

    (@rauljvh)

    Internal Link Juicer works on my WPML website (4 languages) except for keywords with special characters (French accents, German umlauts, etc). So check if your keywords don’t use any special characters, as these seem to not work as keywords in this plugin.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.