Support » How-To and Troubleshooting » internal link doesn’t load index.php

internal link doesn’t load index.php

  • Hello,
    I have this trouble and already read lot of topics but I did not find any solution.
    Examples with a click I have this (working local) http://localhost/wo/?page_id=9
    nothing load the index.php
    except (strange) my internal links to gallery2 (I have wpg2 plugin).
    I tried with other themes, with plugin desactivated it’s the same.
    Everything is okay but not this !
    My configuration(
    Wordpress 2.1
    Plugins : utw and wpg2
    php 4.0.15
    Thanks in advance for your help and sorry for my bad english (I’m french).

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • What are you trying to do? I could try and help you, but I dont fully understand your point

    I hope this helps. I was nearly driven nuts trying to figure out why index.php would not load when I logged in as administrator. I always had to manually append “index.php” to get the dashboard to load.

    Quite by accident I discovered that the problem was on the server side. I use Webhost4life as my host and I had somehow turned off the root in the “Set Dir browsing” option of the control panel. Once I turned the root back on then it worked fine. Check with your host and see if something like this might be the problem.

    Thanks for your help,
    in fact that’s exactly the same trouble that michaelisc describes.
    I always had to manually append “index.php”for all internal links.
    It’s never loading index.
    But it’s on my computer, working local and I wish to host my site on my computer at the begining.
    I was thinking that may be it’s not a trouble with my configuration with apache2 because the links with my embedded gallery (plugin wpg2) working.
    Thanks again.
    PS : I’m working with Macintosh

    Ps : links with utw like wpg2 working too.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘internal link doesn’t load index.php’ is closed to new replies.