WordPress.org

Forums

Internal liinks lead to 404 error (5 posts)

  1. KLove82
    Member
    Posted 5 years ago #

    I have a new blog up at http://cookinghour.com and every internal link leads to a 404 error, including about us, contact, comments, etc. I'm using WP version 2.8.4. Some other posts here at the forum say it's a Permalinks issue. I changed the permalinks to my preferred type in the settings area. It's been over 12 hours since I did that. Any thoughts on how to fix this?

    Thanks!

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    Yes - try resetting your custom permalinks to the default setting. If that works, then try reading:

    http://codex.wordpress.org/Using_Permalinks

    before setting a custom permalink structure back up again.

  3. KLove82
    Member
    Posted 5 years ago #

    Yeah, that did the trick. I still want to use the type of permalinks I'd set them to (which actually wasn't custom, just one of the other ones WP provides), so I'll have to read up on the changes at the link you provided. I've never run into this issue with other WP blogs. Thanks, esmi.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 5 years ago #

    It could have been just a rewrite/.htaccess hiccup. They do happen sometimes. It might be worth checking the contents of your .htaccess file if you can FTP into your site.

  5. KLove82
    Member
    Posted 5 years ago #

    Cool, I'll check it out.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic