WordPress.org

Forums

RecipePress reloaded
[resolved] Instructions won´t show up (7 posts)

  1. landiandi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello, I have a problem with displaying the instructions of the recipes.
    In the single posts are no instructions shown :( all other fields are working well.

    https://wordpress.org/plugins/recipepress-reloaded/

  2. Jan Koester
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Could you please provide some more information. Did you create the recipe or is it a migrated one? Do the instructions show up in the backend after saving them?

  3. landiandi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, I created a new one after installing the plugin.
    The instructions are shown in the backend correctly.

    In frontend source code shows:
    <!--- Instructions --->
    <h3>Zubereitung</h3>

    but nothing else.

  4. Jan Koester
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    That's strange. I just tested it myself and could not reproduce the error.

    Please check the following:
    - ae you using the most recent version of the plugin (0.5.5)?
    - add some notes to your recipe. Are those being displayed?
    - if possible check your webservers error log.

    By the way: is it correct you are using the German translation of the plugin?

  5. landiandi
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes, I am using the german translation.
    Notes also do not appear :(
    The same issue in other themes. I tried the Twenty Fourteen Theme and some others..same problem.

  6. Jan Koester
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Please check the server log for a Fatal Error. And please tell me the versions of PHP, wordpress and RecipePress Reloaded you are using.

    As I won't have time to look any further into this until monday, please be patient.

  7. Jan Koester
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I'm not getting any errors in my development environment. However I've change the code to avoid some warnings given.
    I assume these warnings were handled as errors by your webserver. So processing the scripts was stopped. Hopefully now its is working with 0.5.6.

    Please tell me, if you are still experiencing any problems.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • RecipePress reloaded
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.