WordPress.org

Support

Support » Installation » [Resolved] Installing Platform Theme Framework totally crashed my site

[Resolved] Installing Platform Theme Framework totally crashed my site

  • Romanowitsch
    Member

    @romanowitsch

    hey guys,

    I just installed Platform but couldn’t get no preview in the admin backend. So I deactivated all plugins and activated the platform theme framework.
    Then my page turned white and said:

    Warning: require_once(/homepages/20/d319897624/htdocs/wp-content/themes/platform/config/config.theme.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /homepages/20/d319897624/htdocs/wp-content/themes/platform/core/core.init.php on line 25

    Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required ‘/homepages/20/d319897624/htdocs/wp-content/themes/platform/config/config.theme.php’ (include_path=’.:/usr/lib/php5′) in /homepages/20/d319897624/htdocs/wp-content/themes/platform/core/core.init.php on line 25

    Now I deleted the whole platform theme folder via ftp. But can you tell me what I did wrong?

    And what do I have to do to install Platform correctly?

    Thanks a lot!

    Romanowitsch

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi
    Forum Moderator

    @esmi

    The theme was missing a critical file: config/config.theme.ph

    Interesting error.

    How did you you install originally? Is the file ‘config.theme.php’ inside of your config folder (in the theme)?

    Just downloaded and checked; and the file is in the theme download.

    Romanowitsch
    Member

    @romanowitsch

    As a matter of fact, the file was missing in the folder I’ve downloaded the first time. But now I downloaded again and – tataaaa – the file is there…

    Well, thanks to both of you for helping out!

    Romanowitsch

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] Installing Platform Theme Framework totally crashed my site’ is closed to new replies.