Support » Plugins and Hacks » [Resolved] installer.php is blank

[Resolved] installer.php is blank

  • Hi,
    Thanks for a great plugin, I’ve used is successfully a couple of times.

    Today when transferring a site from a 123-reg hosting account to a demon.net hosting account, the installer.php is showing a blank page (with no source).

    I’ve checked and php is running. I don’t have a cPanel to try to manually unzip the files. I’m not sure if php zipArchive is installed.
    Is there a way of finding out (I’ll speak to server people in the morning), and if not is there another way around it? cound I unzip locally and upload the files?



Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Cory Lamle


    Does the installer.php have php source in it or is the size 0KB? If you browse to the installer.php in a browser an you see an empty screen then you may not have php setup correctly on the server… You might check out this FAQ:

    -> Browse To: http://lifeinthegrid.com/duplicator-faq/
    -> Find Section: “2. Installer”
    -> See Area/Question: “Why does browsing to the installer.php just show text/code or prompt to be downloaded?”

    Hope that helps!

    Plugin Author Cory Lamle


    Any progress on this? Did the FAQ help steer you in the right direction?


    Thanks for the help.

    I went through the FAQ questions and none seemed to fix the problem. I was able to run simple php pages on the server, so I knew that php was running.

    When I finally got a response from demon.net it went along the lines of:

    “We do not support wordpress and there is no option to upgrade”.

    So we fixed the problem by going to a proper hosting company.

    Thanks again for the support.

    Plugin Author Cory Lamle


    Sounds good, thxs for the udpate…

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘[Resolved] installer.php is blank’ is closed to new replies.