WordPress.org

Forums

installed new wordpress site version showing blank page after login (7 posts)

  1. awsompankaj
    Member
    Posted 2 years ago #

    i have installed wordpress first installation on apache server
    its opening fine but when i logged in with my user id and password it is showing blank in firebox and in IE page not open with no errors.

    i cleared all my browsers cache history still not able to open the page after login.

  2. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Try re-uploading all files & folders from a fresh download of WordPress.

  3. awsompankaj
    Member
    Posted 2 years ago #

    hello esmi,

    i made a fresh install again still not able to login showing blank page after typing user id and password.

  4. esmi
    Forum Moderator
    Posted 2 years ago #

    Have you checked your site's error log for clues?

  5. awsompankaj
    Member
    Posted 2 years ago #

    yes i checked,

    but no error logs were created.

    and in access logs it is showing that which page is accessed.

  6. Terry Houseman
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, awsompankaj.
    are you using auto upload i.e. via C pannel or Ftp.
    which ever i would check database settings first
    or just try starting from a new install

  7. awsompankaj
    Member
    Posted 2 years ago #

    i copied all the files to root docs of website
    configure database for this it is showing blank after logining in.
    no errors in database is showing.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic