Support » Plugin: Use Google Libraries » installed and page speed got worse

  • madaboutu

    (@madaboutu)


    Hi Jason.

    Installed plugin and actually my page speed went from 90 to 83 out of 100. On Chrome Inspector tool my High Priority actions also increased by 1 and I got this….

    Serve resources from a consistent URL

    It’s important to serve a resource from a unique URL, to eliminate duplicate download bytes and additional RTTs.
    Learn more

    Suggestions for this page

    The following resources have identical contents, but are served from different URLs. Serve these resources from a consistent URL to save 1 request(s) and 232.2KiB.
    http://ajax.googleapis.com/…/jquery-ui.min.js
    https://ajax.googleapis.com/…/jquery-ui.min.js

    Am I missing something here? :o) I am sure there would be an explanation.

    thanks

    http://wordpress.org/extend/plugins/use-google-libraries/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Jason Penney

    (@jczorkmid)

    Is your site loaded over http or https? I can’t think of a valid reason why it would be loading jQuery UI over both. Are you running anything on your site that brings in content from a third party site?

    madaboutu

    (@madaboutu)

    Hi Jason,

    it is over standard http – Yeah I wondered the same thing myself ;o)

    Only content from a third party site is twitter feed.

    Plugin Author Jason Penney

    (@jczorkmid)

    Do you still have this issue if you use UGL 1.5.2? If so something else must be directly loading jQuery from google and not correctly using the WordPress APIs.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘installed and page speed got worse’ is closed to new replies.