Support » Plugin: SearchWP Modal Search Form » Installed 5.3.2 update and crashed my site

  • Resolved dtp2

    (@dtp2)


    Installed the update this morning and my site goes blank with the error: There has been a critical error on your website. Please check your site admin email inbox for instructions.

    The message I receive from WordPress mentions this is caused because of this plugin.

    What happened?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Jonathan Christopher

    (@jchristopher)

    Oh no! Was there any more information you can share? An exact error message maybe? Do you know which version of the plugin was installed?

    Thread Starter dtp2

    (@dtp2)

    Hi Jonathan, Thank you for your reply. Yesterday I updated this plugin to 0.3.2 and immediately my website went blank. Also the backend was no longer available. I had to use FTP to remove the plugin folder.

    Below some site details:

    WordPress version 5.3.2
    Current theme: Beaver Builder Child Theme (version 1.0)
    Current plugin: SearchWP Modal Search Form (version 0.3.2)
    PHP version 7.3.7

    Below error details:

    An error of type E_ERROR was caused in line 184 of the file /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/public_html/wp-content/plugins/searchwp-modal-search-form/includes/functions.php. Error message: Uncaught Error: Call to a member function get_label() on array in /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/public_html/wp-content/plugins/searchwp-modal-search-form/includes/functions.php:184
    Stack trace:
    #0 /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/public_html/wp-content/plugins/searchwp-modal-search-form/searchwp-modal-form.php(211): searchwp_modal_form_get_forms()
    #1 /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(288): SearchWP_Modal_Form->register_block_type(”)
    #2 /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(312): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array)
    #3 /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array)
    #4 /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/public_html/wp-settings.php(523): do_action(‘init’)
    #5 /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/public_html/wp-config.php(78): require_once(‘/home/grafischf…’)
    #6 /home/grafischf1/domains/grafisch-forum.com/publi

    The same thing happened to me with version 0.3.2 – I had to delete plug-in via FTP to get site back up!

    While this is being sorted out, is there a place I can download a copy of the previous version so I can restore search functionality asap?

    • This reply was modified 1 year, 4 months ago by jeromeramone.
    Plugin Author Jonathan Christopher

    (@jchristopher)

    I’m sorry about that Error to both of you (and anyone else!) — Version 0.3.3 has been released with a fix for this Error.

    If you notice any other problems please let me know, thank you!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Installed 5.3.2 update and crashed my site’ is closed to new replies.